Hvorfor skal jeg registrere meg?

Minetegneserier.no er et fantastisk verktøy for tegneseriesamlere. Uregistrere brukere har kun tilgang til en liten del av det som er tilgjenglig for registrerte brukere.

Her kan du registrere samlingen din slik at du får 100 % kontroll over hva du har og hva du eventuelt måtte mangle. Du får tilgang til mange skjermbilder som på forskjellig vis gir deg god oversikt over seriene dine. Du vil lynraskt kunne se hvilke utgivelser som mangler, i hvilken som helst serie, uavhengig av hvor mange blader serien inneholder. Registrering av utgivelser du eier kan gjøres på mange forskjellige måter. Enten som ett og ett blad, en hel årgang, eller som en hel serie.

Har du noe på hjertet som du vil fortelle andre tegneseriesamlere eller er det noe tegneserierelatert du lurer på? Da hører vi gjerne ifra deg på forumet vårt som kun er tilgjengelig for registrere brukere.

Alle brukere har mulighet til å være med å utforme funksjonaliteten for disse sidene. Det er allerede blitt lagt til mye bra funksjonalitet på grunn av dette. Kan i den forbindelse nevne strekkode søk, RSS-feeds for blant annet sjekking av ukens utgivelser på mobiltelefon, registrering av bilag (med bilde) og mulighet for hver bruker å skreddersy hva de vil lagre av data på utgivelsene i sine egne samlinger.

Registrere brukere har også tilgang til å legge ut blader for salg eller se hva andre brukere vil selge. Ettersom alle samlingene til brukerne er koblet opp mot hovedbiblioteket, så kan du automatisk sjekke mankolister mot utgivelser som er til salgs.

Alle brukere har også mulighet for å bidra med innhold. Som du sikkert har sett så er det fortsatt en del forsider som mangler. I tillegg er det mange utgivelser som skal indekseres. Derfor trenger vi flere brukere som kan og har lyst til å være med å bidra. Du vil selvfølgelig bli kreditert for alt du måtte bidra med. Hva med å ta over den ærefulle førsteplassen på ’Hall Of Fame’ listene?

Det er lagt opp til mulighet for prissetting av alle norske utgivelser (Vises som GD, FN og NM på utgivelsene). Dette arbeidet er dessverre ikke påbegynt ennå, da vi mangler kompetanse og innsikt rundt dette emnet. Har du mulighet for å kunne bidra med dette så hører vi mer enn gjerne fra deg. En slik utvidelse av bruksområdet for Minetegneserier.no er noe som mange savner/etterspør.

Registrering og bruk av Minetegneserier.no er selvfølgelig gratis.

Her er noen tilbakemeldinger fra brukerne av Minetegneserier.no:

"Har i lang tid sett etter oversikt over utgitte tegneserier i Norge etter 2001. Har norsk tegneserieindex fra 2001, men etter det var det bråstopp. Så det var en sann fornøyelse og finne disse sidene. Spesielt morsomt med bilder av alle forsidene. Har en del blader dere mangler forsiden på som jeg har lyst til og legge inn, men må lære hvordan det gjøres. men igjen takk til dere som har laget disse sider, nå kan jeg lage lister over ALLE bladene mine."

"Enig i at dette er ei fantastisk fin side. Har brukt mange timer her alt. Har vært på leit etter ei slik side i lang tid. Kommer nok til å tilbringe en del tid her."

"Kan ikke få rost disse sidene nok. De blir bare bedre og bedre! Dette mener jeg er det beste som har skjedd for tegneseriesamlere ever!! Mange takk, Trond, for den fantastiske jobben du gjør! Takk også selvfølgelig til alle andre som er med og bidrar!"

"Fantastiske flotte sider! Selv har jeg såvidt startet med å legge inn samlingen min. Kommer helt sikkert til å bruke en del tid her inne!"

Utvalgte skjermbilder som viser hva registrerte brukere har tilgang til:

Hovedskjermbilde for Min Samling:
Hovedskjermbilde for en serie:
Informasjon min serie gruppert pr år:
Informasjon min serie gruppert pr album/pocket:
Registreringsbilde for en utgivelse i din samling:
Informasjon i bibliotek for en serie:
Forum: