Meny
Om minetegneserier.no

Minetegneserier.no har som mål å bli det ultimale verktøyet for å hjelpe deg med å holde oversikt over tegneseriesamlingen din.
Ideen er at alle registrerte brukere skal kunne bidra med å oppdatere informasjon for alle norske utgivelser. Dette gjelder både innhold, utførende artister og forsider. Over tid vil dette kunne bli ett uvurderlig oppslagsverk for gamle og nye samlere.

Første versjon av minetegneserier.no ble ferdig i 2003. Den var da kun tilgjengelig for meg og ble kun brukt til å holde oversikt over min egen tegneseriesamling. I løpet av det siste året har applikasjonen vokst mye både i størrelse og funksjonalitet. Dette har resultert i at minetegneserier.no nå er så bra at flere kan ha glede av å bruke det.

Minetegneserier.no utvikles og vedlikeholdes av undertegnede som er en ivrig tegneseriesamler. Jeg bestemte meg for å lage min egen applikasjon da jeg ikke fant noe på nettet som oppfylte mine krav. Ettersom vi alle sikkert har forskjellige krav til hva en slik applikasjon bør inneholde, så tar jeg med glede imot forslag til ny funksjonalitet som du mener jeg bør utvide minetegneserier.no med.

Nettlesere:
Minetegneserier.no er utviklet og testet med Firefox 3.x. I tillegg er alle sider testet mot IE6 og IE7. Bruker du IE8 anbefaler jeg at du kjører i kompatibilitetsmodus for at sidene skal bli riktig.
Bruker du en annen nettleser enn disse og finner feil på våre sider, så send meg en melding om dette. Angi hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du benytter og hvilken side som inneholder feil.

Har du spørsmål, tips eller vil være med å bidra til å gjøre minetegneserier.no til Norges beste nettsted for tegneseriesamlere, så kan du kontakte meg på følgende måte:

E-post: admin@minetegneserier.no
Som registrert bruker: Send personlig melding til THALLSTE

Trond